Vyhlásenie o ochrane osobných údajov

Spoločnosť Zfishing Šport Wholesale sro ako prevádzkovateľ eshopov www.zfish.cz a www.zfish.eu prehlasuje, že všetky osobné údaje sú prísne dôverné a sú chránené zákonom č. 101/2000 Zb. O ochrane osobných údajov.

Zfishing Šport Wholesale nezhromažďuje žiadne osobné dáta, ktoré by mohli identifikovať špecifickú osobu, okrem prípadov, kedy osoba sama poskytne spoločnosti tieto dáta dobrovoľne. Takéto dáta môžu byť získané v prípade, keď sa osoba dobrovoľne zaregistruje za účelom využívania služieb serveru www.zfishingsport.cz, zúčastní sa prieskumu, zúčastní sa hlasovania atď. Akékoľvek osobné informácie identifikujúce konkrétnu osobu nebudú odovzdané, ani predané tretej strane, okrem prípadov, kedy na to užívateľ bude upozornený v dobe zberu dát.

Zfishing Šport Wholesale si vyhradzuje právo robiť analýzy o správaní užívateľov na svojich internetových stránkach. Medzi tieto analýzy patrí napr .: meranie návštevnosti, počet užívateľov shlédnuvších reklamný banner a počet kliknutí na jednotlivý banner, tieto dáta sú k dispozícii tiež jednotlivým zadávateľom reklamy - vždy ako štatistický prehľad, nie menovite. Užívatelia by tiež mali vziať na vedomie, že dáta, ktoré dobrovoľne poskytnú do diskusných fór alebo iných automaticky generovaných stránok môžu byť použité treťou stranou. Takéto využitie osobných informácií však nemožno kontrolovať a spoločnosť Zfishing Šport Wholesale za toto nemôže niesť a neponesie žiadnu zodpovednosť.

Používatelia by si mali byť vedomí skutočnosti, že niektoré informácie o užívateľoch môžu byť automaticky zbierané v priebehu štandardných operácií nášho serveru (napr. IP adresa užívateľovho počítača) a tiež pri použití cookies (malé textové súbory, ktoré sa ukladajú na užívateľovom počítači a server podľa nich dokáže rozpoznať užívateľa, ktorý ho už raz navštívil a potom zaznamenávať jeho správanie a podľa toho napríklad prispôsobiť design a obsah alebo lepšie zameriavať reklamné kampane). Cookies nie sú programy, ktoré by mohli spôsobiť škodu na užívateľovom počítači. Väčšina prehliadačov ponúka možnosť neakceptovať cookies - elekronický obchod však nebude bez povolených cookies fungovať korektne.

Na žiadosť užívateľa podnikne spoločnosť Zfishing Šport Wholesale všetky finančne primerané kroky k odstráneniu všetkých osobných údajov daného užívateľa.

Platné od 25.05.2018

Na vašem soukromí nám záleží